Webinar

Voor mantelzorgmakelaars

Op woensdag 29 mei 2024 organiseren wij een webinar voor mantelzorgmakelaars. Dit webinar, startend vanaf 20.00, staat volledig in het teken van de mantelzorger.

  • Webinar voor Mantelzorgmakelaars
  • Op woensdag 29 mei 2024
  • Van 20.00 uur tot 21.30 uur
  • Online te volgen via een deelname link
  • Deelname is gratis
Mantelzorg-webinar-mantelzorgmakelaars-29-mei

Webinar Mantelzorgmakelaars

Meld je hier aan!

Wat kun je verwachten?

Tijdens het webinar willen wij, Jan Witkamp en Ingrid Los, jou informeren en demonstreren welke mogelijkheden er zijn om een mantelzorger te ondersteunen op mentaal en fysiek gebied. Jij ondersteunt de mantelzorger met raad en daad bij het regelen van diverse verzekeringen en overheidsregelingen. Wij zijn opgeleid en gespecialiseerd in mentale-, psychosociale en fysieke ondersteuning van mantelzorgers. Door middel van dit webinar willen wij laten zien wat we kunnen betekenen voor mantelzorgers.

Webinar voor mantelzorgers

Dit webinar is speciaal voor mantelzorgmakelaars. Het webinar is gefocust op de mogelijkheden om mantelzorgers te ondersteunen tijdens deze periode. De deelname aan dit webinar is volledig gratis en is online te volgen vanaf 20.00. Heb jij cliĆ«nten waarvan je denkt dat zij belangstelling hebben voor het webinar ”De Mantelzorger Centraal”? Op dinsdag 19 juni 2024 organiseren wij de 2e editie van dit gratis webinar. Je kunt dan ook eenvoudig deze datum en onze website doorsturen naar een mantelzorger.