Webinar

De impact van een acupunctuur behandeling

Op woensdag 13 december 2023 organiseren wij een Webinar, van 20:00 tot 21:30 uur. Deze Webinar staat in het teken van Acupunctuur. Deelnemen aan deze Webinar is gratis!

  • Webinar voor geïnteresseerden in Acupunctuur
  • Op woensdag 13 december 2023
  • Van 20:00 uur tot 21:30 uur
  • Online te volgen via een deelname link
  • Deelname is gratis
vrouw behandelt met acupunctuur

Deelnemen?

Meld je aan voor ons online Webinar!

Webinar over Acupunctuur

Bij De Gordiaanse Knoop in Veghel bieden wij acupunctuur aan als preventieve behandeling bij stress en burn-out klachten. Onze acupuncturist is gespecialiseerd in het verminderen of verhelpen van lichamelijke en fysieke klachten naar aanleiding van stress of burn-out. In dit webinar delen we meer over de werking van acupunctuur en gaan we in op onze acupunctuur behandeling.

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een eeuwenoude geneeswijze uit China. Acupuncturisten zorgen, met behulp van naalden, dat jouw energie- en bloedstroom toeneemt waardoor je energieker en met minder pijn naar huis gaat. Acupunctuur focust zich op zogenoemde ‘’meridianen’’. Dit zijn energiebanen die door je gehele lichaam lopen en in connectie staan met je vitale organen.

Een getrainde acupuncturist weet precies hoe deze banen te beïnvloeden zijn en zorgt dat jouw lichaamsenergie weer in balans komt. Acupunctuur bij De Gordiaanse Knoop stimuleert een natuurlijke pijnstiller genaamd Adenosine. Deze stof heeft een verzachtende werking op de pijn en zorgt voor opzwellende aders. Deze opzwellende aders zorgen ervoor dat je lichaam meer bloed kan laten stromen via de bloedbaan. Hierdoor voel je je opgewekter en meer energiek.