werkende bijen als zwerm

Wij bieden ook andere trajecten aan waar persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel is. Deze activiteiten kunnen worden uitgevoerd in opdracht van een onderneming of instelling, bijvoorbeeld voor teambuilding.

De Gordiaanse Knoop in Veghel organiseert zelf ook regelmatig groepen als deze, waarop je particulier kunt inschrijven.

Enlightment Intensive – Wie ben ik?

Ga het avontuur aan met jezelf tijdens dit driedaagse traject. Centraal staat het vinden van een antwoord op de vraag: wie ben ik? Als basis nemen we een therapeutische en filosofische invalshoek in de zoektocht naar het antwoord op die vraag. Via een gesprek, lichaamswerk, groepsopdrachten, dans, yoga en meditatie, wordt het voorlopige antwoord op je vraag stap voor stap ingevuld. Hiermee kun je doorgaan totdat je antwoordt: ik ben …

Heldenreis

Dit avontuur is een vervolg op de Enlightment Intensive. Ga op zoek naar ‘De Held in Jezelf’ tijdens deze driedaagse imaginaire reis. Via een verhaal, in de vorm van een ‘geleide fantasie’, ga je een reis maken. Tijdens deze reis kom je allerlei hindernissen en uitdagingen tegen. Je krijgt van ons diverse opdrachten die je, aan het einde van je reis gekomen, laat kennismaken met ‘de Held’ die een leven lang al in je huist.

Neem contact met ons op

De Uitreiking

Dit is een driedaags avontuur waarin je op zoek gaat naar manieren om wat je hebt geleerd en verworven in eerdere leergangen, uit te reiken aan (te delen met) de jouw omringende samenleving en de netwerken waar je deel van uitmaakt. Zo zorgen we ervoor dat anderen ook baat kunnen hebben bij de kennis en vaardigheden die we ons eigen hebben gemaakt. Van leerling zijn we zelf leermeester geworden. Tijdens ‘de Uitreiking’ ontwikkelen we diverse kleinschalige projecten die we in ons eigen dorp of stad tot leven gaan brengen.

 

Wij vragen van de deelnemers aan de ‘Enlightment Intensive’, de ‘Heldenreis’ en ‘De Uitreiking’ een vooropleiding HBO-niveau of hoger.

Zowel de ‘Enlightment Intensive’, als ‘De Heldenreis’, als ‘De uitreiking’ vinden enkel plaats bij voldoende inschrijvingen vooraf.

Deze leergangen worden gehouden op een locatie in het zuiden van het land, bij een Hotelvoorziening van niveau, voorzien van een kwaliteitsrestaurant, thermale binnen en buitenbaden, saunavoorzieningen, stoombad, massage- en meditatieruimtes.

 

Neem contact met ons op en we zoeken samen wat u het beste past!

Neem contact met ons op