Een fijne werksfeer is een groot bedrijfskapitaal voor de ondernemer en werkplezier voor de werknemer.

Verzuimbegeleiding in Veghel

Verzuimbegeleiding zoals wij dit voorstaan, heeft preventieve en curatieve aspecten.

Preventieve verzuimbegeleiding

Kwalitatief onderzoek: middels een 0-meting uitvoeren en afnemen van kwalitatieve interviews achterhalen wij welke stresserende factoren zich eventueel voordoen op de werkplek en hoe uw werknemers de ideale werkplek beleven.
Invoeren van verbeterpunten: de gevonden verbeterpunten uit bovenstaand onderzoek worden – al dan niet met onze assistentie – geïmplementeerd. Voor u als ondernemer levert dit een preventief stressbeleid op; voor uw werknemers minder stress op de werkplek.
Upgrading werkplek: wanneer werkruimten stres bevorderend blijken te zijn kunnen wij, in samenspraak met u, uw medewerkers en in samenwerking met een (binnenhuis) architect, een herinrichtingsplan opstellen en uitvoeren.

Verzuimbegeleiding-De-Gordiaanse-Knoop

Curatieve verzuimbegeleiding

Coaching medewerkers: wij coachen op psychisch en mentaal niveau, alsook op fysiek en emotioneel niveau, met het doel stress bij werknemers weg te nemen of anders aanzienlijk te verminderen. Uiteraard is het in acht nemen van vertrouwelijkheid hierbij van groot belang. Soms kan dit bij individuele werknemers leiden tot het maken van weloverwogen keuzes (terugkomst op dezelfde werkplek; ander werk binnen de onderneming; ander werk elders of aanvragen van een uitkering).
TuiNa massages: wij bieden kortdurende, diep doorwerkende ontspanningsmassages. De opgebouwde stress wordt verlicht. Deze massages kunnen zowel op uw onderneming, bijvoorbeeld in de pauzes, als elders worden gegeven.

U kunt als ondernemer integraal dit totaalpakket afnemen; afname van één of meerdere onderdelen van dit totaalpakket is ook mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Neem contact met ons op