individuele-coaching

Meer weten over onze diensten? Neem contact op of plan een afspraak in!

Plan hier uw afspraak

Voor wie staat De Gordiaanse Knoop nabij Eindhoven klaar?

De Gordiaanse Knoop biedt verschillende diensten aan die u kunnen helpen bij het omgaan met stress of burn-out klachten of, liever nog, het voorkomen van deze klachten. Wij helpen:

 • Ondernemingen
 • Lokale overheden
 • Zorg- en welzijnsinstellingen
 • Particulieren

U kunt zich rechtstreeks bij ons aanmelden. Een verwijzing door uw huisarts of specialist behoort tot de mogelijkheden, maar is niet noodzakelijk.

Stresspreventie en stressreductie staan centraal

Twee sleutelwoorden: stresspreventie en stressreductie. Daar draait het om bij De Gordiaanse Knoop. In al onze diensten streven we het voorkomen van stress of een burn-out na. Of we begeleiden je zo dat snel herstel intreedt.

Neem contact met ons op

Mental-Coaching-traject-gesprek-man-vrouw

Mental Coaching in Veghel

Bewustwording van je gedachtes en gevoelens

Mental Coaching bij De Gordiaanse Knoop staat in het teken van jouw persoonlijke ervaringen en gevoelens. Mental Coaching is een leerproces waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Door Mental Coaching in de buurt van Eindhoven, krijg je:

 • Meer zelfvertrouwen
 • Inzicht in je eigen kunnen en gedrag
 • Nieuwe richting in je leven
 • Vergroting van liefde en acceptatie

 

Plan je Mental Coaching intake!

TuiNa-massage-klachtvermindering-masseuse

TuiNa massages door De Gordiaanse Knoop

Je lijf is het huis waarin je woont

Heb jij last van stress- of burn-out klachten? TuiNa massages, ontstaan vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde, helpt je lichaam weer een harmonie te brengen en je klachten te verlichten. TuiNa massages kan helpen bij het voorkomen of verlichten van diverse, vooral fysiek, klachten zoals nekklachten, rugklachten en reumatische klachten. Ook ondersteunt het je energiepijl en voel je je al snel energieker, vrijer en vrolijker.

 

Plan je TuiNa Massage in!

acupunctuur-Gordiaanse-Knoop-Veghel

Acupunctuur in de buurt van Eindhoven

Stress verlichtend en klachten reducerend

Naast TuiNa massages, bieden we bij De Gordiaanse Knoop nog een andere vorm van stressreductie aan vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde: acupunctuur. Bij een acupunctuur behandeling focussen we ons op de zogenoemde ”meridianen”. Dit zijn de energiebanen in je lichaam. Onze gecertificeerde acupuncturist weet precies hoe ze deze banen moet beïnvloeden voor pijnpreventie en klachtvermindering. Een acupunctuur behandeling is ook goed te combineren met een TuiNa massage.

Plan je acupunctuur behandeling!

verzuimbegeleiding-De-Gordiaanse-Knoop-Veghel

Verzuimbegeleiding voor zakelijke- en particuliere klanten

Een fijne werksfeer is een groot bedrijfskapitaal voor de ondernemer en werkplezier voor de werknemer.

Naast diverse manieren voor het verminderen of vermijden van stress-, burn-out- en pijnklachten, bieden we bij De Gordiaanse Knoop ook verzuimbegeleiding aan. Verzuimbegeleiding bij De Gordiaanse Knoop is gefocust op het voorkomen van verzuim. Dit doen wij aan de hand van:

 • Kwalitatief onderzoek
 • Invoeren van verbeterpunten
 • Upgraden van de werkplek
 • Coaching van medewerkers
 • TuiNa massages

Meer informatie over verzuimbegeleiding!

Aanbod voor ondernemingen: uw personeel… onze zorg.

Bij de Gordiaanse Knoop, in de buurt van Eindhoven, kunnen wij u de zorg voor specifieke verzuimbegeleidingszaken uit handen nemen. Onze werkwijze bestaat uit preventieve en curatieve onderdelen:

Onze preventieve onderdelen zijn:

 • Kwalitatief onderzoek: middels een 0-meting en het uitvoeren en afnemen van kwalitatieve interviews achterhalen wij welke stresserende factoren zich voordoen op de werkplek en hoe werknemers de ideale werkplek beleven.
 • Invoeren van verbeterpunten: de gevonden verbeterpunten uit het onderzoek worden geïmplementeerd. Hier kunnen wij bij assisteren of wij voeren deze implementatie voor u uit. Voor u als ondernemer levert dit een preventief stressbeleid op; voor uw werknemers minder stress op de werkplek.
 • Upgrading werkplek: indien nodig kunnen wij, in samenspraak met u, uw medewerkers en in samenwerking met een (binnenhuis)architect, een herinrichtingsplan opstellen en uitvoeren.

Curatieve onderdelen in onze werkwijze zijn:

 • Coaching medewerkers: wij coachen op psychisch en mentaal niveau, alsook op fysiek en emotioneel niveau. Ons doel hierbij is het wegnemen of anders aanzienlijk verminderen van stress bij werknemers.
 • TuiNa massages: wij bieden tevens kortdurende, diep doorwerkende ontspanningsmassages. Deze massages verlichten opgebouwde stress en kunnen zowel op uw onderneming, bijvoorbeeld in de pauzes, als elders worden gegeven.

Deze massages kunnen zowel op uw onderneming, bijvoorbeeld in de pauzes, als elders worden gegeven.

U kunt als ondernemer integraal dit totaalpakket afnemen; afname van één of meerdere onderdelen van dit totaalpakket is ook mogelijk.

Wij voeren deze werkzaamheden uit vanuit de volgende gedachte: “Een fijne werksfeer is een groot bedrijfskapitaal voor de ondernemer en werkplezier voor de ondernemer”.

Meer weten over ons aanbod voor ondernemingen? Neem dan gerust contact op. Wij komen graag kennismaken en vertellen u meer over onze werkwijze.

Lees meer over het aanbod voor ondernemingen