De Spelende Mens

Speciaal voor welzijns- en gezondheidszorginstellingen kunnen wij groepen als ‘De Spelende Mens’ verzorgen. Het gaat om 6 groepsbijeenkomsten van een dagdeel welke plaatsvinden in een tijdsbestek van 3 maanden. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we herontdekken wat ons hart doet kloppen, ons lijf doet tintelen en onze ogen doen stralen.

Doel is om uw creatieve, ondeugende en speelse kant de ruimte te geven. Zo ontspannen we weer en kunnen we in zware mentale tijden, of wanneer er een beroep wordt gedaan op ons weerstandsvermogen, het leven veraangenamen.

Deze groep is geschikt voor cliënten van bijvoorbeeld instellingen voor maatschappelijk werk, club- en buurthuiswerk en wijkwerk.

Echter is deze groep – met een aanpassing in het programma – eveneens geschikt voor professionals van bovengenoemde instellingen, alsook werkers in de gezondheidszorg. Al is het maar om even los te zijn van de zware arbeid die wordt verricht en even ongeprotocolleerd uitbundig te kunnen zijn.

In beide situaties verloopt de werving via de instellingen voor maatschappelijk werk, club- en buurthuiswerk, wijkwerk en gezondheidszorg.

Behoefte aan meer informatie? Neem gerust eens contact met ons op! We vertellen u er graag meer over.

Neem contact op