Je lijf is het huis waarin je woont

TuiNa Massages in Veghel

Heb je last van stress of heb je recent te maken gehad met een burn out? Dan kan het zijn dat dit zich uit in klachten aan je spieren, pezen of wervelkolom. Fysieke klachten kunnen namelijk ontstaan door het vele piekeren. Een TuiNa Massage kan voor u uitkomst bieden om van de klachten af te komen, of in ieder geval te verlichten.

Tijdens de TuiNa massage zit je op een speciale massagestoel die een comfortabele houding biedt. Je wordt gemasseerd, zonder dat je jezelf hoeft om of uit te kleden.

Dit is wat wij voor u willen betekenen
 • Het verlichten van fysieke klachten als gevolg van stress of burn out
 • Preventie van fysieke klachten door een verkeerde houding
 • Het verlossen en vrijmaken van lichaam en geest
TuiNa-Massages-Veghel-De-Gordiaanse-Knoop

Wist je dat een TuiNa Massage:

 • Helpt bij reumatische klachten
 • Stress verlicht
 • Hoofdpijn vermindert verhelpt
 • Pijnklachten laat verdwijnen
 • Somberheid vermindert
 • Bij de meeste aanvullende ziektekostenverzekeringen TuiNa Massage (deels) vergoed wordt

TuiNa Massages zijn er voor

 • Ondernemingen
 • Lokale overheden
 • Zorg- en welzijnsinstellingen
 • Particulieren

Op aanvraag sturen wij graag een folder toe met meer informatie!

Wat is een TuiNa Massage?

Stress maakt iemand gevoeliger voor pijn, waardoor het tal van aandoeningen en kwalen erger kan maken. Bij De Gordiaanse Knoop bieden wij TuiNa Massages. Dit zijn therapeutische massages die verlichting kunnen brengen in de lichamelijke, vaak fysieke, klachten die u ervaart als gevolg van stress of een burn out.

Je ervaart bij deze TuiNa massages een diep doordringend effect, waardoor je je energieker, losser en vrijer gaat voelen. De werking is preventief voor klachten die door veel zitten, in een verkeerde houding zitten en een stresserende omgeving ontstaan. Nek- en rugklachten kunnen met TuiNa Massages voorkomen worden, of op zijn minst verlicht worden. Uw energie gaat vrijer stromen.

Gebaseerd op basistechnieken

TuiNa Massage is gebaseerd op de basistechnieken van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG): meridianen, Qi, Yin & Yang. Dit is een van de oudste geneeswijze ter wereld en wordt al duizenden jaren gebruikt om fysieke klachten te behandelen en te voorkomen.

Desgewenst kan deze massagevorm ondersteund worden door TuiNa therapeutische massage (intensiever) of Cupping of Acupunctuur. Neem gerust eens contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over!

Meer weten over TuiNa Massages? Lees ook ons uitgebreide blog over wat een TuiNa Massage allemaal kan realiseren.

Neem contact met ons op

de gordiaanse knoop op massage beurs

Soorten TuiNa Massages bij De Gordiaanse Knoop

Bij De Gordiaanse Knoop kennen wij twee types TuiNa Massages. Beide massages helpen bij het verminderen en verlichten van fysieke pijnklachten en mentale klachten door het gevolg van stress en burn-out. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen TuiNa Stoelmassage en een TuiNa Therapeutische massage. Beiden massages helpen bij het verlichten van fysieke en mentale klachten, maar hebben ook zeker hun eigen kwaliteiten.

TuiNa Stoelmassage De Gordiaanse Knoop

Wat is een TuiNa Stoelmassage?

Een TuiNa Stoelmassage is vooral gefocust op ontspanning. Tijdens een TuiNa Stoelmassage zit je in een speciale massagestoel zodat je een comfortabele houding kan aannemen. Tijdens een TuiNa Stoelmassage is het niet nodig om jezelf om- of uit te kleden.

Een TuiNa Stoelmassage kan voor de volgende dingen zorgen:

 • Het verlichten van fysieke (pijn)klachten als gevolg van stress
 • Preventie van fysieke klachten als gevolg van een verkeerde houding
 • Het stressvrij maken van lichaam en geest

TuiNa Stoelmassages worden gekleed uitgevoerd. Hierdoor zijn deze type massages ideaal voor ondernemingen, instellingen, welzijns- en zorgcentra. Ze zijn makkelijk te houden tijdens de pauze in een vrijgemaakte ruimte of op ons praktijkadres.

TuiNa Therapeutische massage

Wat is een TuiNa Therapeutische massage?

De TuiNa Therapeutische massage verwijdert blokkades van zowel fysieke- als emotionele aard, reinigt je organen, bevordert je bloedcirculatie en verbetert je lichamelijke, geestelijke en emotionele weerstand. TuiNa Therapeutische massage is als ondersteunende behandeling ook geschikt voor mensen met depressieve klachten, zeker in combinatie met Mental Coaching.
TuiNa Therapeutische massage wordt toegepast bij klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, klachten aan gewrichten, wervelkolom, spieren, pezen, stress, piekeren en slaapproblemen. TuiNa Therapeutische massage is een erkende behandelvorm, stammend uit de Traditionele Chinese Geneeswijze (TGC) en wordt al meer dan 2000 jaar uitgevoerd. Deze behandelingen worden vaak vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.
logo-Zhong-KAB-gecombineerd-groot
Wij zijn aangesloten bij de S.C.A.G., een erkende geschilleninstantie.

Acupunctuur bij De Gordiaanse Knoop in Veghel

De TuiNa Massages worden bij ons regelmatig gecombineerd met acupunctuur. Wist je dat acupunctuur:

 • Via de aanvullende ziektekostenverzekering (deels) vergoed wordt
 • Geen pijn doet en ontspannend werkt
 • Klachten bij chronische ziekten vermindert
 • Menstruatieklachten vermindert
 • Je meer in balans brengt
 • Ondersteunend werkt bij psychische klachten

Wanneer je niet tevreden bent met je behandeling, vragen we je altijd contact met ons op te nemen. Je hebt ook het recht om contact op te nemen met de S.C.A.G.Dit is een erkende geschilleninstantie waar wij bij aangesloten zijn.