Je lijf is het huis waarin je woont

TuiNa Ontspanningsmassages

Heb je last van stress of heb je recent te maken gehad met een burn out? Dan kan het zijn dat dit zich uit in klachten aan je spieren, pezen of wervelkolom. Fysieke klachten kunnen namelijk ontstaan door het vele piekeren. Een TuiNa Ontspanningsmassage kan voor u uitkomst bieden om van de klachten af te komen, of in ieder geval te verlichten.

Tijdens de massage zit je op een speciale massagestoel die een comfortabele houding biedt. Je wordt gemasseerd, zonder dat je jezelf hoeft om of uit te kleden.

Dit is wat wij voor u willen betekenen
  • Het verlichten van fysieke klachten als gevolg van stress of burn out
  • Preventie van fysieke klachten door een verkeerde houding
  • Het verlossen en vrijmaken van lichaam en geest
tuina-massage

Wat is een TuiNa Ontspanningsmassage

Stress maakt iemand gevoeliger voor pijn, waardoor het tal van aandoeningen en kwalen erger kan maken. Bij De Gordiaanse Knoop bieden wij TuiNa Ontspanningsmassages. Dit zijn therapeutische massages die verlichting kunnen brengen in de lichamelijke, vaak fysieke, klachten die u ervaart als gevolg van stress of een burn out.

Je ervaart van deze massages een diep doordringend effect, waardoor je je energieker, losser en vrijer gaat voelen. De werking is preventief voor klachten die door veel zitten, in een verkeerde houding zitten en een stresserende omgeving ontstaan. Nek- en rugklachten kunnen met TuiNa ontspanningsmassages voorkomen worden, of op zijn minst verlicht worden. Uw energie gaat vrijer stromen.

Gebaseerd op basistechnieken

TuiNa ontspanningsmassage is gebaseerd op de basistechnieken van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG): meridianen, Qi, Yin & Yang. Dit is een van de oudste geneeswijze ter wereld en wordt al duizenden jaren gebruikt om fysieke klachten te behandelen en te voorkomen.

Desgewenst kan deze massagevorm ondersteund worden door TuiNa therapeutische massage (intensiever) of Cupping of Acupunctuur. Neem gerust eens contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over!

Neem contact met ons op