Begin het jaar goed met een gratis intake t.w.v. €75!

De-Gordiaanse-Knoop-Jan-Ingrid-gratis-intake

Het starten van een nieuw jaar staat vaak in het teken van goede voornemens. Misschien wil je meer gaan sporten, beter gaan eten of wat vaker langsgaan bij je geliefde. Toch kan een nieuw jaar spanning en stress opleveren. Niet voor iedereen staat een nieuw jaar in het teken van nieuwe kansen, althans dat gevoel is er. Door mentale of fysieke klachten kun je opzien tegen het nieuwe jaar, een nieuw jaar van stress, ongemak of (ziele)pijn.

Voor een positieve start van het nieuwe jaar hebben we een speciale actie bij De Gordiaanse Knoop. Voor de hele maand januari kun je je inschrijven voor een gratis intakegesprek t.w.v. €75!

Plan een gratis intakegesprek!

Intake-gesprek-De-Gordiaanse-Knoop

Wat houdt een intakegesprek in bij De Gordiaanse Knoop?

Een intakegesprek is voor iedereen anders. Wanneer jij ons contactformulier invult en naar ons opstuurt neemt Jan Witkamp of Ingrid Los contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Bij ons kun je terecht voor diverse mentale- en lichamelijke klachten. Daarbij kun je denken aan:

  • Stressklachten
  • Spierpijn of pijn je pezen
  • Reumatische klachten
  • Hoofdpijn
  • Somberheid
  • Klachten aan je bewegingsapparaat
  • En nog veel meer

Tijdens het intakegesprek gaan we met jou na wat precies jouw klachten zijn en waar jij behoefte aan hebt.

Vervolgens doen wij jou een voorstel om je klachten te verlichten of op te heffen. Dit voorstel is geheel afgestemd op jou en je mogelijkheden. Het voorstal is op maat en past perfect bij jou. Ga je met ons voorstel akkoord, dan kunnen we meteen aan de slag.

Diverse-diensten-De-Gordiaanse-Knoop-TuiNa-Massage

Het diverse aanbod van De Gordiaanse Knoop

Mental Coaching in Veghel

Mental Coaching is gebaseerd op je eigen doorleefde ervaringen en gevoelens. De coaching is geheel afgestemd op jouw persoon. Het draait om ”Leren door Ervaren”. Vijf kernvragen van Mental Coaching staan centraal. Mental Coaching is voor wie ondersteuning zoekt bij het winnen van zelfvertrouwen en persoonlijke groei. Het is een ontmoeting met jezelf, waarbij we het ”moeten” er af halen.

TuiNa massage

Een TuiNa massage is perfect voor iedereen die stress- of burn-out klachten ervaart, waarbij de klachten zich fysiek uiten. Veel fysieke klachten worden veroorzaakt door veel stress en piekeren. TuiNa massage is ontstaan vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) waardoor het ook (deels) wordt vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.

Acupunctuur

Acupunctuur is eveneens afkomstig uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Acupunctuur helpt bij het verlichten van stress en burn-out klachten dankzij het herverdelen van energie- en bloedstromen. Bovendien zorgt acupunctuur voor extra stimulatie van je zenuwen, spieren en bindweefsel. Wanneer je acupunctuur wilt ontvangen gaat Ingrid Los, onze acupuncturist, eerst met je in gesprek. Vervolgens doet zij jou een voorstel dat helemaal is afgestemd op jou als persoon en past als een jas. Wanneer jij akkoord gaat met dit voorstel kunnen we gelijk aan de slag.

Acupunctuur is goed te combineren met TuiNa massage en/of Mental Coaching. Acupunctuur wordt gerekend tot de Chinese Geneeswijzen en wordt hierdoor (deels) vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.

Plan je intakegesprek in!

Neem contact op met Jan Witkamp of Ingrid Los. We denken graag met je mee.