Dit zijn onze activiteiten voor het komende seizoen!

jan-witkamp-en-ingrid-los
Onze nieuwe folders zijn uit!

Activiteiten

Bij De Gordiaanse Knoop bieden wij diverse activiteiten en groepen aan die geschikt zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Dit zijn de activiteiten die wij het komende seizoen uitvoeren. Ook voor jou interessant? Lees snel verder en kom erachter wat het beste bij jou past.

  • Mental Coaching
  • TuiNa Stoelmassage
  • TuiNa Therapeutische massages
  • Autonomiegroep
  • Het pesten voorbij
on top of the world

1. Mental Coaching

Mental Coaching is een leerproces, gericht op door jou opgedane ervaringen. Je leert jezelf beter kennen. Mental Coaching bevordert heel direct jouw persoonlijke groei. Je kunt Mental Coaching benutten als individueel leertraject. Mental Coaching is tevens geschikt om in groepen te beleven. We passen dit ook toe in coachingen voor teams.

 

2. TuiNa Stoelmassage

Je lijf is het huis waarin je woont. Goed zorgen voor je lijf is goed zorgen voor jezelf. Een TuiNa massage brengt je op een veilige en vriendelijke manier in balans. De massage heeft zowel een ontspannende- als geneeskrachtige werking. Een TuiNa massage behandelt pijnklachten en bevordert een goede conditie. Particulieren kunnen voor de TuiNa massages bij ons terecht, in overleg kunnen de behandelingen ook thuis worden gegeven tegen extra vergoeding. Voor personeel bij bedrijf of instelling verzorgen wij TuiNa massages op de werkplek.

 

3. TuiNa Therapeutische massage

TuiNa (uitgesproken als ‘twiena’) is een massagevorm uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en is meer dan tweeduizend jaar oud. De naam TuiNa is opgesplitst uit twee Chinese karakters, waarbij TUI “duwen” betekent en NA staat voor “grijpen”. De techniek van TuiNa massage is dus een ‘duw-grijp’ techniek. Deze massagevorm is intensiever dan stoelmassage. Emotionele en fysieke blokkades worden verwijderd, je organen gereinigd, je bloedcirculatie bevorderd, kortom: de TuiNa therapeutische massage verbetert je geestelijke-, lichamelijke en emotionele weerstand.

 

4. Autonomiegroep

Zit je zelf achter het stuur in je leven? Of zit je op de achterbank? Wil je graag zelf richting geven aan je leven? Wil je leren zelf over je leven te beschikken, zelf je beslissingen nemen, zelf voelen waar je grenzen liggen en onderzoeken hoe je deze grenzen aangeeft?

Kortom: wanneer je meer invloed wil hebben op je eigen leven en meer sturing wil leren geven, dan is deelnemen aan de autonomiegroep iets voor jou! Voor particulieren verzorgen we deze training in een centraal gelegen en comfortabele ruimte.

In opdracht van een onderneming of instelling verzorgen wij deze training eveneens. Duur, 3 maanden, waarin 10 sessies.

 

5. Het Pesten Voorbij

Ben je ooit gepest? Herken je dat nare gevoel wat je toen opliep en misschien nu nog bij je draagt? Dan is deelnemen aan deze groep iets voor jou!

Vaak hebben mensen die gepest zijn het gevoel dat het aan hen ligt. Dat er iets mis is met ze, waardoor ze gepest zijn. Dat ze niet mee kunnen in wat de maatschappij (werk, gezin, vrienden, kennissen) van hen vraagt. In deze groep ontmoet je mensen die hetzelfde als jij, of vergelijkbaar met jou, hebben meegemaakt. Zo heb je aan een half woord genoeg om begrepen te worden. Uiteindelijk ga je op zoek naar waar jij behoefte aan hebt en hoe je dat wilt realiseren. Je groepsleden en de trainers helpen je daarbij.

De groep ‘Het Pesten Voorbij’ verzorgen wij op een centraal gelegen locatie met goede voorzieningen en waar het prettig is om te vertoeven. In opdracht van onderneming of instelling verzorgen wij deze training eveneens. Duur, 3 maanden waarin 10 sessies.

Aanmelden voor een activiteit

Alle activiteiten worden begeleid door Jan Witkamp & Ingrid Los.

Wil je meer weten of heb je interesse in deelname?

Neem dan contact met ons op!